web analytics

27 Nisan 2024, Cumartesi

Zincire bir halka da California’dan Nişantaşı’na geldi

Zincire bir halka da California’dan Nişantaşı’na geldi

İstanbul’un lezzet haritasında detaylardaki dokunuşları ile kendine yer edinecek yepyeni bir mekâna merhaba diyor Nişantaşı; Ocean Garden. Deniz mahsulleri tutkunlarına bildikleri lezzetlerin dışında ambiyansı ve usta şeflerin elinden çıkma menüsü ile daha ilk lokmada farkını belli eden Ocean Garden’da yemekler için tedarik edilen malzemenin müşterilere sunumu gerçekleşene kadar oldukça titiz bir süreç izleniyor. Bütün bunların başlangıcında ise oldukça ilginç bir isim, küçük bir kasaba restoranının şefliği ve Ocean Garden Seafood ismi ile hizmet veren restoranın sahibi John bulunuyor.

California’da başlayan yolculuk Nişantaşı Akkavak Sokak’ta açılan Ocean Garden ile devam ediyor. Deniz mahsullerine getirilen farklı yoruma ek olarak menü içerisinde özel tariflerle hazırlanmış pek çok spesiyal oldukça uygun fiyatlarla “Denizden babam çıksa yerim” diyen lezzet tutkunlarını bekliyor. İşletmenin sahibi Tulay Kınay “ Balık söz konusu olunca bilirsiniz ki balığın tadı elle yenildiği zaman çıkar, Ocean Garden da size kaliteli malzemeyi ustalıkla birleştirip sunacağız”diyor.

İyi yemeğin mutlulukla bir ilgisi olduğunu düşünüyorsanız ve şehrin en işlek noktalarından birinde oldukça makul fiyatlar ile yabancısı olmadığınız tatları bambaşka tarifler ile tatmak istiyorsanız yapmanız gereken Nişantaşı Akkavak Sokak’ta yer alan Ocean Garden’a bir uğramak. (Ocean Garden Adres: Teşvikiye Mah, Akkavak Sk. No:36 Şişli/İstanbul, Tel: +90(212) 320 55 55, [email protected],[email protected] )