web analytics

Corendon Spor Turizmine yatırım yapıyor

Corendon Spor Turizmine yatırım yapıyor

Hollanda ve Belçika’ da tur operatörlüğü olarak kurulan ve günümüzde havayolu ve otelcilik sektörünün de önemli markalarından biri konumuna gelen Corendon, uzun yıllardır kitle turizminin yanı sıra sağlık, kültür, golf, tenis, futbol, alışveriş gibi alternatif turizm dallarına da yaptığı yatırımlarla turizmin çeşitlendirilmesine ve sezonun uzamasına büyük katkılarda bulundu.

Corendon, spor turizmini desteklemek ve Türkiye’nin alternatif sporlar için elverişliliğine dikkat çekmek için hem Türkiye’de hem Avrupa’da birçok proje üretti ve sponsorluk üstlendi. Bu sponsorluklar arasında, Hollanda Milli Beyzbol, Hollanda Milli Buz Pateni ve Belçika Milli Bisiklet Takımının uzun yıllar ana sponsorluğunu üstlenmek ve Antalya’nın spor turizmine katkıda bulunan uluslararası bisiklet yarışı Tour of Antalya 2018 ve koşu maratonu Runatolia 2016 gibi organizasyonları sponsor olarak desteklemek de bulunuyor.

Son olarak, 14 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’na katılacak olan Avustralya Milli Futbol Takımı, Corendon futbol organizasyonu ile Antalya Belek’te hazırlık kampı yapıyor.