web analytics

27 Nisan 2024, Cumartesi

Handan Boyce gururumuz oldu!

Handan Boyce gururumuz oldu!

Amerikan  Northstar Meetings Group’un önde gelen markalarından biri olan ve toplantı ve etkinlik sektörünün her alanından üst düzey profesyonellere, etkinlik düzenleyici ve karar vericilere ulaşan Meetings & Convention dergisi 2015 yılından bu yana her yıl toplantı sektörünün en etkili 25 kadınını seçiyor.

Yetenekleri, yaratıcılıkları ve liderlikleri ile fark yaratan, aynı zamanda sektörün geleceğine yön veren yılın kadın liderleri listesinde bugüne dek global toplantı ve kongre sektörünün yakından tanıdığı ve bildiği bir çok önemli isim yer aldı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Müdürü Handan Boyce, Ekim ayında yayınlanan “Toplantı Sektörünün Zirvedeki 25 Kadını 2018” listesinde yer alarak Türkiye toplantı sektörü adına bir ilke imza attı.

Handan Boyce’un 15 yıldır aynı heyecan ve tutku ile İstanbul’un ulusal ve uluslararası platformlarda destinasyon olarak tanıtım ve temsiline, toplantı ve kongre sektörünün gelişimine verdiği katkıların altını çizen Meetings & Convention, Boyce’un Lütfi Kırdar’daki yeni görevi ile bu misyonuna devam edeceğini belirtiyor.