web analytics

Melbourne Türk öğrencileri bekliyor

Melbourne Türk öğrencileri bekliyor

Tüm Dünyanın belki de en merak edilen bölgelerinden olan, yaşam standartları ve eğitimdeki öncü ve güçlü kurumları ile dikkat çeken Melbourne, Türkleri Avustralya’da eğitimleri için bekliyor

Prestijli QS Ranking sıralamasına göre Avustralya’nın en iyi öğrenci şehri seçilen Melbourne aynı zamanda The Economist’e göre dünyanın en yaşabilir 2. Şehri seçildi.

Çoklu ve renkli kültürel yapısı ile diğer tüm şehirlerden ayrı bir noktada duran Melbourne’de, Avustralya Konsolosluğu ve Avustralya Victoria Eyaleti Hükümeti desteğiyle düzenlenen Eğitim Günleri kapsamında 25 Ekim günü gerekli her tür bilgiyi edinerek yepyeni bir fırsatın kapısını açıyor.Sadece eğitim değil, yaşam ve çalışma koşullarına ek olarak Melbourne’nün kıpır kıpır, insana yaşam enerjisi pompalayan ambiansı bakış açınızı globalleştirebilir ve farklı kültürlerle harmanlanarak yepyeni maceralar da sunuyor.

Akademik eğitim dışında göçmenlik ve çalışma hakları ile alışkanlıklarınızı değiştirmeden eşsiz bir şehirde unutulmaz deneyimler kazanma olanağı da veriyor.

25 Ekim Perşembe günü Taksim Intercontinental Hotel’de gün boyu sürecek olan tanıtım faaliyetlerine katılanları bir de sürpriz bekliyor. Eğitim hakkını elde etmek için ilk önemli aşama olan Pearson Türkiye tarafından düzenlenen Akademik eğitim sınavı PTE sınavına giriş hakkı da katılımcılar arasından seçilecek 3 şanslı kişinin olacak.

Türkçe olarak hazırlanan https://www.studymelbourne.vic.gov.au/tr web adresinde daha çok bilgi sunuluyor.