web analytics

Club Sei geliyor

Club Sei geliyor

Mp Hotels, beşinci markası Club Sei’nin açılışını duyurdu.MP Hotels Türkiye’deki yeni faaliyetlerini paylaşmak üzere The Ritz Carlton Hotel – İstanbul’da bir toplantı düzenledi.  Club Sei’nin de katılımıyla MP Hotels grubu, misafirlerinin kendi  hikayelerini yaratabilecekleri ve yaşayabilecekleri yeni  nesil bir kulüp  deneyimini oluşturmayı hedefliyor. Oteller  grubu, sektörde çığır açacak bu  yeni  konsepti  Türkiye’deki  iki  otelin   yanı  sıra  İspanya’nın  Kanarya  Adalarında  bulunan Lanzarote’deki bir otelle  birlikte 2019-2020 sezonunda hayata geçirmeyi planlıyor.

Toplantıya Eilf Dağdeviren‘nin moderatörlüğü ile Mp Hotels CEO’su ve  FTI Group  direktörü  Roula Jouny ile Dr. Cem Kınay‘ın konuşmacı olarak katıldı. Roula Jouny herşey dahil konseptinden daha üst bir sistem olarak çalıştırılacak Club Sei ‘nin MP Hotels bünyesindeki yerini tanıtırken, herşey dahil sistemini Dünya’ya kazandıran Cem Kınay bu sistemin ayrıca tecrübe katmanı ile Club Sei’lerde “Butler” uygulamasını taşıyacağını belirtti.  Moda, Müzik, Wellness gibi ilave servisleri ,ülkemizin konularının uzman kişileri ile hayata geçireceklerini de belirten MP Hotels aynı zamanda Club Sei konseptiyle hizmet verecek üç tatil köyünün duyurusunu yaptı. Alt yapı hazır ve bu oteller 2019-2020 sezonunda yeni marka altında hizmete girecek. Bu yeni oteller sırasıyla Club Sei Lanzarote, Kanarya  Adaları, İspanya, Club Sei Belek, Akdeniz, Türkiye ve Club Sei Marmaris, Ege,  Türkiye olarak belirlendi.

Toplantı sonunda Jouny sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Otel pazarı her geçen gün daha fazla segmente ayrılıyor ve  sahip olduğumuz bu  güçlü  pozisyonu koruyabilmemiz ve  rekabetin üst düzeyde olduğu bu pazarda gerçek bir lider olabilmemiz için hedef  kitlemizin aradığı ürünleri sunabilmemiz gerekiyor. Club Sei tam da bunu sağlayacak bir marka.  Misafirlerimiz bu konsept sayesinde kişiselleştirilmiş bir tatil deneyiminin yanı sıra özgür  olabilecek ve yerel kültürün tadını doyasıya çıkarabilecekler.”

Club Sei hakkında

Club Sei konsepti, 8 temel ilke baz  alınarak hazırlandı. Bütün  bu ilkeler bir anlamda markanın anayasasını oluşturuyor ve markanın DNA’sının ve iddialı misyonunun ayrılmaz bir parçası olarak görülüyor.

Bu 8 konsept şu şekilde sıralanabilir: Sosyal Butler & Güler yüzlü Hizmet, Yiyecek & Eğlence, Spor  & Moda, Öğrenme & Birlikte Çalışma, Well+ & Fitness, Tarım, Yerel Halk Gibi Keşfet ve Konaklama & Sanat. Bu her bir konseptin amacı misafir için önemli olanlara odaklanmak ve aynı zamanda tam anlamıyla eşsiz bir deneyim yaratmak için bir orkestra gibi hareket etmek.

Her  bir temel ilke misafirlerimiz için önemli olana odaklanmayı amaçlıyor ve  hem  güncel hem  de  yeni trendlerden ilham alıyor. Amacımız, hedef kitlemizin realitesine vurgu yapmak çünkü hayatı seyahat üzerinden tanımlayarak kendilerini güçlendirmeyi fırsat bilen bir hedef  kitlemiz var.

Sosyal olarak adlandırdığımız ilke, Butler Hizmeti ve  şu anda geliştirilmekte olan dijital bir uygulamadan faydalanarak  misafirlere  kişiselleştirilebilir  ve  özelleştirilebilir  deneyimler  sunmayı  hedefliyor.   Yiyecek  & eğlence ilkesi ise gelenekten faydalanarak klasik yemek  ve  yiyecek deneyimlerine modern bir dokunuş katarken müzik ve eğlencenin eşlik ettiği otantik pazar yeri tarzı.