web analytics

Accor futbol sahalarında

Accor futbol sahalarında

Accor ve Paris Saint-Germain, küresel çapta geçerli çok yıllı ortaklık sözleşmesini imzaladıklarını ilan etti.  ALL (Accor Live Limitless), Accor’un yeni yaşam tarzı sadakat platformu, 2019/2020 sezonundan itibaren kulübün Ana Partneri ve resmi forma sponsoru oluyor. Ortaklık, dünyanın en hızlı büyüyen futbol kulübü ile otelcilik sektörünün küresel, öncü liderini bir araya getirecek ve Accor’un 265 milyon misafiri, sosyal medyada kulübü ve oyuncuları takip eden 395 milyon taraftara katılacak.

Bu ortaklık sayesinde her iki marka tüm dünya çapında katılımı arttırarak yenilikçi girişimleri sporseverlere sunacaklar. Paris Saint Germain’in hızla artan popülerliği, benzersiz yaşam tarzı yaklaşımı ve hem destekçileri hem de partnerlerine ilham veren tüm dünyada takdir edilen know-how’u, hem mevcut hem de gelecekteki üyelerine “hayatta bir kez” deneyimleri sunmayı amaçlayan Accor’un yeni sadakat programı ALL ile mükemmel bir bütünlük gösteriyor.

ALL, dünya çapında 4,800 otel ve Raffles, Fairmont, Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure ve Ibis gibi olağanüstü bir küresel marka portföyüne sahip Accor’un tüm ekosisteminde ödüller, hizmetler ve deneyimleri entegre eden bir sadakat deneyimi sunacak.

Ortaklığa ilişkin detaylar, 22 Şubat’da Paris Prensler Parkı stadyumunda Paris Saint Germain YK Başkanı ve CEO Nasser Al-Khelaifi, ve Accor Grubu YK Başkanı ve CEO Sébastien Bazin tarafından açıklandı.