web analytics

Türkiye’de ilk kez Medikal Spa konsepti ile DoubleTree by Hilton Eskişehir açıldı

Türkiye’de ilk kez Medikal Spa konsepti ile DoubleTree by Hilton Eskişehir açıldı

DoubleTree by Hilton markası sınırlarını genişleterek yeni oteli DoubleTree by Hilton Eskisehir’in kapılarını misafirlerine açıyor.

Odunpazarı’nda bulunan 13 katlı, 93 odalı otel hem iş hem keyif amacıyla yolculuk yapanlara hitap ediyor. Kentin gürültüsünden uzak, mükemmel konumuyla DoubleTree by Hilton Eskişehir yoğun bir iş temposu bulunan konuklarına Türkiye’de ilk kez Medikal Spa konseptini deneme şansı sunuyor.

DoubleTree By Hilton Eskişehir unutulmaz bir spa deneyimle ruhları dinlenen konuklarına ayrıca eşsiz bir gurme deneyimi de sunuyor. Konuklar güne ünlü Wakeup DoubleTree kahvaltı deneyimiyle başlayıp, Uluslararası & Yöresel Türk mutfağı, özel lezzetler ve taze mezelerin keyfini çıkarıyor.

Benzersiz bir spa deneyimi – Tuz terapisi
Tuz mağaralarından elde edilen yüksek mineralli tuz kristalleri ile düzenlenen Tuz odalarında alacağınız Tuz Terapisi (Haloterapi), çeşitli hastalıklardan koruyucu etkileri olan tedavileri tamamlayıcı olarak kullanılır. Tuz tedavisiyle ruhunuzu dengelerken bazı hastalıklara da şifa bulacaksınız. Viral enfeksiyonlar, alerji, öksürük, soğuk algınlığı, alerjik soğuk algınlığı, astım, kronik kulak burun boğaz hastalıkları, bronşit, KOAH, kulak enfeksiyonları, alerjik cilt problemleri, egzama, dermatititler, sedef hastalığı, uyku problemleri gibi sorunlara çözüm sunan Tuz Terapisi, ruhsal ve bedensel yenilenmeye birebir.

Anti bakteriyel bir etkiye sahip Tuz Terapisi’nde yapmanız gerek tek şey; seans boyunca nefes alıp verme egzersiziyle (diyafram nefesi) ile rahatlamak.

Esnek toplantı ve yemek imkanları

Doubletree by Hilton Eskişehir’in 755 metrekarelik esnek toplantı ve yemek imkanları arasında, büyük bir balo odası, sabit oturma düzenli iki toplantı odası ve değişken oturma düzenli bir toplantı odası ve modern görsel işitsel ekipmanın yanı sıra, başarılı bir iş konferansı, toplantı, gala veya düğün için tüm ihtiyaçlarınızı öngörüp mükemmel bir biçimde karşılayacak profesyonel bir ekip bulunuyor.

DoubleTree by Hilton Eskişehir, Eskişehir kent merkezi ve tren istasyonuna sadece on dakika ve Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’na (AOE) on beş dakika uzakta. Kentin gürültüsünden uzak ve doğayla iç içe olan otelde konaklarken dinlendirici manzaranın keyfini çıkarabilir, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Kent Parkı, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi ve Tarihi Odunpazarı Evleri’ni keşfedebilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Eskişehir Hilton’un 15 farklı otel markasında geçerli olan, ödüllü misafir sadakat programı Hilton Honors’a dahildir.

DoubleTree by Hilton Eskişehir, Orhangazi Mahallesi, Kütahya Yolu Mevkii, No:308Odunpazarı, Eskişehir adresinde bulunuyor.