web analytics

Wellness turizmde yeni gelişmeler

Wellness turizmde yeni gelişmeler

Türkiye Wellness turizmde 2012’den bugüne Kyäni Sağlık Üçgeni Ürünleri; Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset ve Kyäni Nitro ile yer alan Kyäni’nin yeni ürünlerini, yatırımlarını ve 9 katlı yeni Genel Müdürlük binasını Amerika’dan gelen kurucu ortak Carl Taylor, Şirket Başkanı Travis Garza ve Avrupa Başkan yardımcısı Gina Stevenson ve Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy ev sahipliğinde Feriye’de bir basın toplantısı düzenleyerek tanıttılar.

Sağlıklı ve yeterli beslenmek, hele ki günümüzün zorlu şartlarında, hem daha sağlıklı ve konforlu bir yaşamın hem de başarılı bir iş hayatının olmazsa olmaz koşulu. Zamanın bu kadar değerli olduğu bir dönemde, salt sağlıklı beslenmek de yeterli olamıyor bazen. Hemen herkes için geçerli bir durum, bazı öğünleri atıştırarak geçiştirmek ya da sağlıksız kaçamaklar yapmak. Ama bunun da bir çözümü var, vücudumuz fonksiyonlarının devam etmesi, gelişmesi ve korunması için gerekli olan takviye besinler… Vücudumuzun harika işlevlerini, uyum içinde uzun yıllar devam ettirebilmesi için sağlıklı ve yeterli beslenme birinci öncelik ve Kyäni’nin gıda takviyesi ürünleri işte bu beslenmeyi bütünleyen takviye besinler arasında yer alıyor.

Türkiye’de daha büyük hedeflere ulaşabilmek ve tüm aktivitelerini tek bir merkezden çok daha sağlıklı bir şekilde yönetebilmek amacıyla, 2 milyon TL bina yatırımı yaparak 9 katlı Kyäni binasını Kozyatağı’nda hizmete açmıştır. Tüm departmanlarını tek bir çatı altında toplayan Kyäni firması, müşteri odaklı çalışma yapısını daha da güçlendirerek Türkiye’de büyümeye devam etmektedir.