web analytics

27 Nisan 2024, Cumartesi

TÜRSAB’tan Villa Tatilleri konusunda uyarı

TÜRSAB’tan Villa Tatilleri konusunda uyarı

Son günlerde Kaş ve Kalkan bölgeleri başta olma üzere oldukça rağbet gören Villa Tatilleri konusunda yetkililer ve firma sahipleri dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu.

TÜRSAB B.Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, ” Tatilcilerin bu konuda maddi ve manevi zarar görmemesi için tatillerini TÜRSAB’a üye acentalardan yapmaları çok önemli. Fırsatçılar bu durumu kötü amaçlı kullanıyor ama biz onların peşini bırakmıyouz” dedi.

Son günlerde özellikle villa tatilleri konusunda aldığımız şikayetlerden, dolandırıcılık vakalarında artış yaşandığı gözlemlenmektedir!

Koronavirüs sonrasında özellikle Kaş, Kalkan gibi bölgelerin Villada Tatil konusunda ön plana çıktığını dile getiren Rıza Perçin ” Koronavirüs sürecince özellikle Batı Antalya bölgemiz çok iyi bir sınav verdi. Kurallara uyularak bu süreci sıfır vaka ile atlattık. Halen önlemler doğrultusunda dikkatimizi bozmadan kurallara uyuyoruz. Gerek ülkemizde gerekse de dünyanın birçok ülkesinde Kaş Bölgemiz basında bu konuda konuşuldu. Bu nedenle bölgemize büyük ilgi var. Özellikle Kaş ve Kalkan Bölgelerimiz Villada tatil konusunda başı çekiyor. Villada tatil konusunda değerli misafirlerimizi bir kez daha buradan uyarmak istiyorum. Sizin ve sevdiklerinizin, maddi-manevi zarar görmemesi için tatilinizi TÜRSAB’a üye acentalarımızdan satın almanız son derece önemli.Son günlerde özellikle villa tatilleri konusunda aldığımız şikayetlerden, dolandırıcılık vakalarında artış yaşandığı gözlemlenmektedir. Her türlü soru ve sorun için TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanlığı olarak sizlere yardıma hazırız. Bölgemizde bulunan acentalar hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şimdi tatil zamanı. Bölgemize gelen tüm tatilcilerimize sağlıklı ve huzurlu tatiller dileriz”dedi.