web analytics

TAYK yarışları 20 Ağustos’da başlıyor

TAYK yarışları 20 Ağustos’da başlıyor

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü tarafından, Eker Süt Ürünleri ana sponsorluğunda, Bursa Yelken Kulübü ve Moda Deniz Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

20-21-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Bursa’da yelkenciliği geliştirmek, İstanbul ve Bursa yelkencilerini buluşturmak amacıyla gerçekleştirilecek yarış, üç etaplı şekilde organize edilecek.

20 Ağustos 2021 Cuma günü saat 18:00’de İstanbul’dan start olacak yelkenciler, ilk etabı Tirilye’de noktalayacak. İkinci gün Tirilye Koyiçi Yarışları’nda yeteneklerini sergileyecek olan sporcular, 22 Ağustos 2021 Pazar günü ise Tirilye’den saat 10:00’da başlayacakları rotalarını İstanbul’da sona erdirecek.

Yelkencilerin yeteneklerini ve doğa şartları ile mücadele etme kapasitelerini test olacak bu önemli yarış, aynı zamanda deniz üstünde katılımcılara dört mevsimi yaşatacak.

IRC 0, IRC I, IRC II, IRC III, IRC IV ve Gezi sınıflarındaki teknelerin katılabildiği yarışa şu adres üzerinden kayıt olunabiliyor:  http://tayk.org.tr/