web analytics

Wyndham portföyünü genişletiyor

Wyndham portföyünü genişletiyor

95’e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts ve giderek büyüyen portföyüyle Avrupa’nın en büyük bağımsız resort tesis işletmecilerinden CLC World Resorts & Hotels, Türkiye, İspanya, Kanarya Adaları, Birleşik Krallık ve Avusturya’nın önde gelen tatil bölgelerinde bulunan 12 oteli markalandırmayı planladığını duyurdu.

Faaliyetlerine Wyndham’ın çeşitli markaları altında devam edecek olan tesislerden Türkiye’de ise Kuşadası ve Milas’ta  iki tesis bulunuyor.

2021’in Kasım ayında açılması beklenen oteller, faaliyetlerine Wyndham Grand Residences, Wyndham Residences, Wyndham, Ramada Residences by Wyndham ve Ramada Hotel & Suites by Wyndham markaları altında devam edecek ve ailelerin yanı sıra iş ve tatili bir arada yapma fırsatları arayan, uzun süreli konaklayan misafirler için üst, en üst ve orta segment konaklama seçenekleri sunacak.

Wyndham’ın Avrupa’da 300’den fazla otelin bulunduğu portföyü bu yeni eklenecek tesislerle daha da büyüyecek ve Türkiye’nin Ege kıyısı, İspanya’da Costa del Sol, okyanusun güzel adalarından Tenerife, İskoçya, İngiltere ve Avusturya Alpleri’nde saklı kalmış kır bölgeleri gibi gözde noktalarda yeni seçenekler sunacak.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Büyüyen protföyümüze bu seçkin resort tesisleri eklemekten ve Avrupa genelinde hizmet verdiğimiz noktaları artırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Bağımsız ve başarılı otel sahipleri ve işletmecilerinin bize güveninin devam ediyor olması, marka dönüştürme stratejimizin başarısını da ortaya koyuyor. Konaklama işletmelerinin, dünyanın franchise veren en büyük otel şirketine katılarak elde edebilecekleri destek ve marka bilinirliğinden faydalanmalarına yardımcı olma noktasında güçlü ve kanıtlanmış bir geçmişe sahibiz. Bu yolculuğa CLC World Resorts & Hotels ile birlikte çıkmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Türkiye’de açılacak tesisler işe şunlar:

Wyndham Residences Kuşadası Golf & Spa, Ege Denizi kıyısında yeşillikler içindeki güzel bir bölgede yer alıyor. Resort tesisin tek, çift ve üç yatak odalı 410 adet modern apart ve villası, bunların yanı sıra bir kulüp binası da bulunan şampiyona sınıfı 18 delikli golf sahası, çok çeşitli yeme-içme seçenekleri, spa ve havuz gibi imkanları bulunuyor. Wyndham Residences Kuşadası Golf & Spa, yaslandığı yamaçta misafirlerine çeşitli konaklama imkanlarının yanı sıra çevresinin güzelliğinin manzarasını ve resort aktivitelerine kolay erişim imkanı sağlıyor. Hemen yakınındaki Kuşadası’nda ziyaretçilerin keşfedebilecekleri, yeme-içme olanaklarının ve canlı bir ortamın tadını çıkarabilecekleri mağazalar ve restoranlar bulunuyor.

Ege Denizi’nin turkuaz sularına bakan, plaj kenarında bir spa resort tesisi olan Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük’ün fonunu zeytinlikler ve çam ağaçlarıyla kaplı dağlar oluşturuyor. Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük’te bulunan 67 adet iki odalı apart, her biri Bozbük Koyu’nun manzarasına bakan balkonlarıyla dinlenmek için ideal bir seçenek oluşturuyor. Bu resort tesis aynı zamanda gözetmenlerin bulunduğu çocuk kulübüyle aile dostu bir özellik taşıyor. Ziyaretçiler, tesis içi restoranlarda sunulan taze ve yerel yemeklerin yanı sıra hemen yakınındaki Akbük’ün canlı yeme-içme mekanlarını da tecrübe edebilirler.