web analytics

flydubai İzmir – Dubai uçuşlarına başlıyor

flydubai İzmir – Dubai uçuşlarına başlıyor

Dubai merkezli havayolu flydubai, 26 Haziran’dan itibaren haftada üç sefer olmak üzere İzmir’e uçuş gerçekleştirecek.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na (ADB) uçuşlar, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki (DXB) Terminal 2’den gerçekleştirilecek.

İzmir uçuşlarının başlamasıyla birlikte flydubai’nin Türkiye’deki ağı Ankara (ESB), İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) ve İstanbul Havalimanı (IST) olmak üzere dört noktaya ulaşacak. flydubai, yolcularına bu yaz seyahat etmek için daha fazla seçenek sunmak için 23 Haziran’dan itibaren Bodrum (BJV) ve Trabzon’a (TZX) yaz sezonu seferleri düzenleyecek.

flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith, “İzmir uçuşlarının başlamasıyla Türkiye’deki ağımızın daha da büyüdüğünü görmekten memnuniyet duyuyoruz. Yoğun yaz döneminde, Türkiye’ye haftada 24 uçuş gerçekleştirerek, ister şehir tatili ister plaj tatili için seyahat eden yolculara ülkedeki farklı şehirleri deneyimleme konusunda daha fazla fırsat sunacağız. Yeni direkt uçuşlar, Dubai ile Türkiye’nin en yoğun şehirlerinden biri arasındaki ticaret bağlantılarını canlandırmaya yardımcı olacak,” dedi.