web analytics

ATTIKO Pan Asya mutfağını Bodrum’a taşıyor

ATTIKO Pan Asya mutfağını Bodrum’a taşıyor

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un en muhteşem manzarasına karşı konumlanan lounge konseptli restoranı ATTIKOTemmuz ayı itibariyle misafirleriyle birlikte eğlenmenin ve leziz yemekler sunmanın heyecanını yaşıyor.

Dubai’de Kasım ayında açılmadan önce hem Bodrum hem Dubai’de nefes kesici bir manzaranın ve eğlencenin merkezi olacak olan ATTIKO markası, eğlenceyi ilk olarak Bodrum sahillerine taşımanın heyecanını yaşıyor.

ATTIKO, gece başlamadan önce rahatlamak ve keyif yapmak için bir fırsat sunan şık bir lounge konsepti olarak karşımıza çıkıyor. Gün batımı kokteylleri ve Pan Asya mutfağından esinlenen lezzetler ile bu yaz sezonunda eğlencenin enfes mutfak deneyimleri ile buluştuğu vazgeçilmez bir lokasyonu olmaya aday.

ATTIKO, benzersiz konsepti ve Dolunay partileri ile bu yazın gözde adresleri arasında yer almaya hazırlanıyor. ATTIKO’da Pan Asian lezzetleri eşliğinde özel kokteyllerinizi yudumlarken, dolunay enerjisi ile keyfinize keyif katıyor olacaksınız.

ATTIKO, konuklarını METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un sunduğu güzellikleri ile birlikte kutlamaya ve keşfetmeye davet ediyor.