web analytics

Poyd’un Ağustos buluşması gerçekleşti

Poyd’un Ağustos buluşması gerçekleşti

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD ) Ağustos ayı geleneksel yemekli toplantısı,  Alanya’da yer alan Mylome Luxury Hotel & Resort’de gerçekleştirildi.

POYD Üyelerinin ilgi gösterdiği toplantıya Alanya Turisttik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de katıldı. Toplantı öncesi verilen kokteyl sonrası Mylome Luxury Hotel & Resort Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal, katılan profesyonellere otel hakkında bilgiler verdi.

POYD Başkanı Ülkay Atmaca, uzun bir aradan sonra Alanya’da turizm profesyonelleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek turizmdeki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Ülkay Atmaca, “Tüm turizmcilere bir teşekkür borçlu olduğumuza inanıyoruz. Çünkü 2022 yılında dünyanın ilk defa tanıştığı pandemi ile tanıştık. Güvenli turizm sertifikası ile yolumuza devam ettik. 2021 yılında bu şehre gelen tüm misafirlerimize sağlıklı bir şekilde hizmet verip, 9 milyon turist getirme başarısı gösterdik. 2022 yılı da bizi tüm zamanların en iyi yılı olan 2019 yılını geçme insancımız vardı ki, o arada da Ukrayna-Rusya savaşı çıktı. Her şeye rağmen bugün itibarı ile geriye baktığımızda Alanya’dan Kemer’e şehir merkezine varıncaya kadar yoğun dolulukların olduğunu görüyoruz. Hiç beklenmediği kadar bir ivme yakalandığını söyleyebilirim. Bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.”dedi.

Mylome ev sahipliği için teşekkürlerini de sunan POYD Başkanı Ülkay Atmaca” POYD olarak uzun zaman sonra Alanya’da bir yemek düzenledik. Bizi burada müthiş ağırladılar. Karşılamadan yemeğe kadar servis, hizmet, lezzet her şey mükemmeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Alanya Turisttik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de yaptığı konuşmasında yapılan toplantının Alanya’da olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sili “ 2022 yılında ciddi bir rakama doğru gidiyoruz. Geçen senenin çok üzerinde bir rakam yakalayacağız. Bunu da aslında Antalya ‘nın ve Alanya’nın gerçeği olan Rus ve Ukrayna pazarına rağmen iyi gidiyoruz.Bugün 2019 sayılarına doğru hareketlenmiş olmamız  hem farklı kaynak pazarlarda talep aldığımızı hem mevcut kaynak pazarlarımızda talebi arttırdığımızı gösteriyor. Burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız Mylome Luxury Hotel & Resort Hotel Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal da yaptığı açıklamada “ POYD Geleneksel yemekli toplantısını bu kez Mylome Luxury Hotel’de gerçekleştirdik. Çok faydalı olduğuna inanıyorum. Biz otelciler bu yoğun zamanda bir araya gelebildik. Katılımları için de herkese çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda yeni üyeler Fatma Özel, Özlem Ulusoy, Çetin Aktaş, Cem Şendağ, Güray Karaayvaz’a, akademisyen yeni üyeler Burçin Cevdet Çetinsöz, Oğuz Doğan, Nihan Sidar ve Yunus Topsakal’a rozet belgeleri verildi. Ayrıca POYD Başkanı Ülkay Atmaca, Mylome Luxury Hotel & Resort Hotel Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal’a da bir teşekkür plaketi verdi. (Halil Öncü)