web analytics

29 Nisan 2024, Pazartesi

Anadoluhisarı tanıtım atağında

Anadoluhisarı tanıtım atağında

Güzelcehisar Eğitim Kültür ve Turizm Derneği  Anadolu Hisarı’nın tanıtımı için QR kodlu 5,000 (beş bin) adet yürüyüş yolu haritası yaptı.

Hazırlığı ve basımı profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilen bu haritada, Anadolu Hisarı semtindeki tarihi eserler ve doğal güzelliklerin bulunduğu yerler yürüyüş yolu haritası üzerinde işaretlendi.

Harita  üzerinde bulunan derneğin QR kodu ücretsiz bir hizmet olup, indirildiği takdirde tüm bu işaretlenen tarihi ve doğal değerlerimiz ile ilgili yazılı ve görsel bilgiye dil seçeneğini kullanarak farklı dillerde de erişim mümkün oluyor.

Anadolu yakasında turizm destinasyonu olabilecek özelliklere sahip, tarihi ve doğası ile birçok güzelliği, nitelikli işletmeleri ve El Sanatları Ustalarını bünyesinde barındıran  Anadolu Hisarı’nın turizm açısından tüm İstanbullulara ve ülkemize gelen turistlere tanıtma projeleri sürüyor.

QR kodlu Yürüyüş Yolu Haritası çalışması tamamlanarak 5.000 adet bastırıldı.   Beykoz Belediyesiyle ortaklaşa tarihi Küçüksu Mesire alanında Bakır Mısır kazanları şenliği de yapılacak projeler arasında.