web analytics

Aviation Event Cluj’da Başarıyla Gerçekleşti

Aviation Event Cluj’da Başarıyla Gerçekleşti

15 Mart 2024 tarihinde Romanya’nın Cluj-Napoca şehrinde, Cluj Uluslararası Havalimanı ve Romanya Havalimanları Birliği (RAA) iş birliği ile düzenlenen Aviation-Event 2024 CLJ konferansı, büyük bir başarıyla sona erdi ve havacılık sektöründe önemli bir kilometre taşını işaret etti.

Aviation-Event, Cluj Uluslararası Havalimanı ve RAA tarafından organize edilen konferans, dünya genelinden sektör liderlerini, uzmanları ve paydaşları, havacılığın geleceğini şekillendiren anahtar zorlukları, fırsatları ve trendleri tartışmak üzere bir araya getirdi. İnovasyon, iş birliği ve sürdürülebilir büyümeye odaklanarak, etkinlik kapsamlı tartışmalar, ağ oluşturma ve bilgi alışverişi için bir platform sağladı.

Cluj-Napoca’da düzenlenen konferans, dünya genelinden tanınmış konuşmacıları, yöneticileri ve delegeleri ağırladı. Etkinlik, düşündürücü tartışmalar, içgörü dolu sunumlar ve değerli ağ oluşturma fırsatları ile Cluj Uluslararası Havalimanı’nın havacılık mükemmelliği için öncü bir merkez olarak konumunu pekiştirdi.

İlk defa katıldığımız konferansı bizde oldukça başarılı ve faydalı bulduk. Bu etkinliğin başkan ve CEO’su Marcel Riwalsky ile görüşmemizi aşağıda bulacaksınız. Ayrıca konferans sırasında YDA Şirketler Grubu’nun CEO’su Hamdi Güvenç ile de bir görüşme yaptık. Bu görüşme için de tıklayın.