web analytics

29 Nisan 2024, Pazartesi

Dedeman’dan Sağlık ve Eğlenceyi Birleştiren Yeni Resort

Dedeman’dan Sağlık ve Eğlenceyi Birleştiren Yeni Resort

Dedeman Hotels & Resorts International, 58 yılın verdiği tecrübe ile misafirlerine benzersiz konaklama deneyimleri sunmaya devam ediyor.

“Herkesin Dedeman’ı” olma vizyonuyla yola çıkan marka, Dedeman Olympos Health Resort ile Antalya Olympos’ta doğa ile iç içe, kişiye özel hizmet anlayışı sunmak için imza attı.

Olympos, yemyeşil Beydağlarına yaslanan konumu, Likya Antik Kenti’nin izlerini taşıyan kültür mirası ören yeri ve mavinin her tonunu barındıran koyları ile tarih ve doğayı bir araya getiren eşsiz bir tatil merkezi. Dedeman Olympos Health Resort, doğanın kalbindeki konumunu Resort konseptiyle taçlandırarak, tüm misafir kitlelerinin beklentilerini karşılayan konforlu bir deneyim sunacak.

Mayıs ayında açılacak olan Dedeman Olympos Health Resort, Dedeman’ın resort otelleri arasındaki yeni incisi olacak. Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Kumluca’da, Olympos Antik Kenti’ne yakın konumda bulunan resort, geniş süit odaları ve villa seçenekleriyle her türlü konaklama ihtiyacına cevap verecek.

Dedeman Olympos havuz

Resort, sağlık ve eğlenceyi ön planda tutan yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekiyor. 202 oda, dört restoran, bir lounge, üç bar, SPA merkezi ve Türk hamamı ile zengin bir konaklama deneyimi sunan Dedeman Olympos, tüm misafirlerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

38 bin metrekarelik alanı içinde spor ve eğlence merkezi, Oly Kids Club, ve sağlık hizmetleri sunan bir klinik bulunuyor. Dedeman, yenilikçi hizmet anlayışıyla Olimpos’ta benzersiz bir tatil deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Oly Kids Club, minik misafirler için çocuk havuzu, oyun parkı ve mini disco gibi olanaklar sunuyor. Çocuklar, eğitimli animasyon ekipleri eşliğinde eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşarken, ebeveynler de gönül rahatlığıyla dinlenebilecek.