web analytics

InterContinental Bursa, 2024 sonu açılacak

InterContinental Bursa, 2024 sonu açılacak

IHG Hotels & Resorts, lüks InterContinental Hotels & Resorts markasını Bursa’ya getiriyor.

Dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biri olan IHG Hotels & Resorts ile Atış Şirketler Grubu, dünyaca tanınan InterContinental Hotels & Resorts markası için Türkiye’nin en önemli sanayi ve turizm kentlerinden biri olan Bursa’da heyecan verici yeni bir anlaşmaya imza attı.

Sürdürülebilir büyüme merkezli yatırımlarıyla Türkiye’de inşaat, turizm ve perakende sektörlerinde her geçen gün ivmelenen bir stratejiye sahip olan Atış Şirketler Grubu, Bursa’daki konaklama sektörüne global ve çizgi üstü bir marka olan InterContinental Hotel’i Bursa’ya getiriyor.

2024 sonuna doğru açılacak olan InterContinental Bursa, 231 odasıyla  şehrin en büyük oteli olacak. Otel de çeşitli restoran ve toplantı salonlarının yanı sıra yüzme havuzları, spa ve fitness alanı olacak. Otel, Bursa’da 850 konut yaşam alanı, 112 markalı konut ve 75.000 metrekarelik alışveriş, yaşam, eğlence ve sağlık merkezinin yanı sıra yerel bir müze ve oyun alanlarını içerecek daha büyük bir projenin parçası olacak.

IHG Hotels & Resorts’un Avrupa’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Willemijn Geels, yeni imza törenin de şunları söyledi: “Türkiye, IHG için önemli bir büyüme pazarı ve Bursa’daki ilk InterContinental mülkümüzün imzalanması harika bir kilometre taşı. Atış Yapı ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz ve uzun ve verimli bir ortaklık için sabırsızlanıyoruz. Bu son imza, IHG’nin pazar lideri markalarımızı Avrupa çapında yeni ve davetkar destinasyonlara götürme konusundaki kararlılığını gösteriyor.”

Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, süreç ile ilgili bilgileri şu şekilde aktardı: “Bursa’nın luxury segmentindeki ilk otelini, dünyanın önde gelen otel şirketlerinden biri olan IHG Hotels &Resort ile Downtown Eğlence ve Yaşam Merkezi bünyesinde hayata geçiriyoruz. 75 bin metrekarelik alana sahip 850 konutu, 112 marka konutu, 200 seçkin mağazayı, son teknoloji sinema salonları ile kültür, eğlence, sağlık ve eğitim merkezlerini bünyesinde barındıran Downtown, InterContinental Bursa Hoteli ile de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. InterContinental Bursa, hizmet vermeye başladığında en yüksek standartlara sahip 192 odaya, farklı türde restoranlara, toplantı merkezlerine, yüzme havuzlarına, spa ve fitness tesislerine ev sahipliği yapacak. InterContinental Bursa’nın 2024 sezonunda misafirlerini ağırlamaya başlamasını planlıyoruz. InterContinental Bursa’nın şehrimizdeki konaklama standartlarını daha önce hiç görülmemiş bir seviyeye taşınacağına inanıyoruz.”