web analytics

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Lufthansa Seyahat Acenteleri için “eXperts” Bilgi Platformunu Yeniden Başlatıyor

Lufthansa Seyahat Acenteleri için “eXperts” Bilgi Platformunu Yeniden Başlatıyor

Lufthansa Group, dünya genelindeki seyahat ortakları ve B2B müşterileri için pazarlama iletişimini güçlendirmeye devam ediyor.

Avrupa’nın önde gelen havayolu grubu olarak, seyahat acentelerine yönelik resmi hizmet ve bilgi platformu olan “eXperts”ı yeniden başlattı. Yenilenen “eXperts” platformu, kullanıcı dostu ve gezinmesi kolay bir web sitesi olarak tasarlandı. 4 Aralık 2023 tarihinden itibaren Orta Doğu ve Türkiye’deki tüm pazarlarda hizmete girecek olan site, 2024’te diğer bölgelerde de kullanıma sunulacak. Yaklaşık 150.000 kullanıcısı olan bu platform, seyahat acentelerine sürekli güncellenen ve son dakika haberleri de içeren zengin içerik sunuyor.

2007’den bu yana hizmet veren ve 48 eski yerel uzman web sitesini birleştiren eXperts, tek bir küresel web içeriğine entegre edilerek güçlendirildi. Dokuz farklı dilde hizmet verecek bu kapsamlı web sitesi, günlük satış faaliyetleri için gerekli bilgileri tek bir yerde topluyor. Yeni tasarımıyla daha sezgisel ve kullanıcı dostu olan site, seyahat acentelerinin müşteri ve satış konuşmaları için gerekli bilgileri kolayca bulmalarını sağlayacak. Artık oturum açmadan erişilebilen eXperts, tüm cihazlarda kullanıma uygun bir deneyim sunuyor.

Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Satış Kıdemli Direktörü Serkan Guerguen, eXperts’ın seyahat acentelerine güncel bilgiler sağlamak için temel bir iletişim platformu olduğunu belirtiyor. Lufthansa Group Global B2B Pazarlama Stratejisi ve Standartları Direktörü Iva Strauss ise, yeni platformun net yapılandırılmış ve kolay aranabilir içeriğiyle müşterilerin ihtiyacına cevap verdiğini vurguluyor.

Platformun bağlantısı: https://business.lufthansagroup.com/de/en/programs-and-advantages/experts