web analytics

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Bodrum’da Luxury Shopping Week gerçekleşti

Bodrum’da Luxury Shopping Week gerçekleşti

23 – 26 Haziran tarihlerinde iş, sanat ve cemiyet hayatının yoğun ilgisiyle gerçekleşen Luxury Shopping Week, Bodrum’da unutulmaz bir festival havasında gerçekleşti.

Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan ve lüks alışverişin ayrıcalıklı adresi olmaya devam eden Mandarin Oriental, Bodrum, kapılarını bu kez keyifli bir moda etkinliği için açtı.

Mandarin Oriental, Bodrum çatısı altında yer alan markaların özgün konseptleriyle dikkat çeken etkinliklerine modaya farklı perspektiflerden bakan ve sektörün önemli isimlerinin modare ettiği oturumlar eşlik etti. Luxury Shopping Week etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen oturumlarda moda dünyasının sıcak gündemi misafirlerle paylaşıldı. Keyifli sohbetlerin konukları arasında; Değişen dünyada lüks turizm trendlerini katılımcılarla paylaşan Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, Yeni Lüks: Sürdürülebilir moda temasını işleyen Dilek Hanif ve Gastronominin değişen yüzü hakkında değerli bilgiler paylaşan Lucca kurucusu Cem Mirap yer aldı.  Lüks segment saat markası Audemars Piguet’in yeni mağaza açılışı da Oriental, Bodrum’da gerçekleşti. Vilebrequin ve Palm Angel’ın özel koleksiyonlarının yanı sıra Beymen’nin düzenlediği yaza merhaba partisi ve Miu Miu pop up mağaza özel deneyimiyle birlikte markanın ev sahipliğinde Lucca Beach’in muhteşem atmosferinde gerçekleşen akşam yemeği Luxury Shopping Week etkinliğinin dikkat çeken detaylarından sadece birkaçıydı.

Modaya yön veren isimleri ağırladı 

Mandarin Oriental, Bodrum Luxury Shopping Week, Bodrum özel kreasyonunu tanıtan Vakko, “tılsımlı”yaz partisine ev sahiğliği yapan Bee Goddess, “Biraz Alışveriş & Biraz Margaritha” konseptiyle davetlilere keyifli saatler yaşatan Raisa Vanessa, özel ikramlarıyla koleksiyonunu tanıtan Serena Uziyel ve Sirmaison ile Sofra Süsleme Sanatı etkinkinliklerinin yanı sıra modaya yön veren ünlü isimleri de katılımcılarla bir araya getirdi. Türk modasının imza isimlerinden Dilek Hanif, sürdürülebilir moda ve sektörde kadınları güçlü kılmak temalı keyifli oturumun ardından yeni koleksiyonu Nature’u davetlilerin beğenisine sundu.