web analytics

Celestyal yeni gemisini duyurdu: Discovery

Celestyal yeni gemisini duyurdu: Discovery

Ege ve Yunan Adaları seyahatlerinin öncü ismi Celestyal, 2023 yılı içinde ikinci yeni gemisini satın alarak filosunu tamamen yenilediğini açıkladı. Mart 2024’te seferlerine başlayacak olan ve ‘Discovery’ adı verilen bu yeni gemi, filoya yakın zamanda katılan Journey gemisinin ardından gelen ikinci büyük yatırımı temsil ediyor.

Celestyal Discovery, Journey ile birlikte milyonlarca Euro değerindeki kış yenileme programlarından geçirilecek. Bu yenileme, Celestyal’in misafir deneyimini daha da ileriye taşıma hedefini gösteriyor. Discovery, adıyla da uyumlu olarak, insanları ve yerleri birleştirerek unutulmaz keşif anları yaratmayı amaçlayan şirket felsefesini yansıtıyor.

2003 yılında Carnival Corporation için inşa edilen orta büyüklükteki Celestyal Discovery, daha önce AIDA Cruise markası altında hizmet vermişti. 62’si balkonlu toplam 633 kabin ile yaklaşık 1.266 misafiri ağırlayabilecek olan gemi, Celestyal’in özgün ve benzersiz güzergahlarına devam etmesini sağlayacak.

Celestyal’in en yeni gemisi olan Discovery, 11 Aralık 2023’ten itibaren satışa sunulacak ve 2024 programında Celestyal Olympia’nın yerini alacak. Discovery için özel lansman teklifleri, Black Friday kampanyası ve yıl sonundaki büyük erken rezervasyon kampanyası dahilinde sunulacak. Celestyal Olympia’da rezervasyonu olan konuklar, yenilenen Discovery’deki seferlerde konaklamalarının sağlanacağı konusunda bilgilendirilecek.

Celestyal CEO’su Chris Theophilides, filonun yenilenmesi konusundaki heyecanını dile getirerek, “Güçlü pazar koşullarında Celestyal Discovery’yi ailemize katmak bizim için büyük bir adım. Bu yenilenme, misafirlerimize sunacağımız hizmet kalitesini daha da artıracak” dedi. Theophilides, Celestyal Discovery’nin Journey’e katılmasının, markanın yenilikçi ve kendinden emin yapısını daha da güçlendireceğini vurguladı.

Celestyal Discovery, Celestyal’in en sevilen özelliklerini bünyesinde barındıracak. Gemi, geniş konferans ve etkinlik alanları, özel restoranlar, sağlıklı yaşam merkezi Sozo, geniş havuz güvertesi, Yunan Şarküterisi, gelato ve meyve suyu barları gibi imkanlara sahip olacak. Ayrıca, Yunanistan’daki yenileme programı sırasında gemiye eklenen sürprizler misafirlere sunulacak. Geminin deneyim ve güzergahlarıyla ilgili daha fazla detay, zamanı geldiğinde duyurulacak.