web analytics

27 Nisan 2024, Cumartesi

Cyprus Royal Tourism’den Sharm El Sheikh çıkartması

Cyprus Royal Tourism’den Sharm El Sheikh çıkartması

Turizm dünyasının önde gelen turizm şirketlerinden KKTC merkezli Cyprus Royal Tourism, Eventalist DMC ve Tempus Travel, bir ilki gerçekleştirerek dünyanın en önemli turistik destinasyonlarından ve Mice operasyonlarında yeni bir destinasyon Mısır’ın Sharm El Sheikh şehrine yeni bir operasyon başlattı.

Türkiye’nin önde gelen Mice acentalarının yetkilileri ve basın mensuplarından oluşan 110 kişilik davetli grubu, dalış turizminin başkenti Sharm El Sheikh’in turizm duraklarını inceledi.

21 – 23 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ilk operasyonda davetli grubu, Sharm El Sheikh’in önde gelen otellerini ve kongre merkezlerini yerinde görme fırsatı buldu. Her ihtiyacı karşılayabilecek donanımda, hizmet kalitesi ve yatak kapasitesi yüksek konaklama seçeneklerini değerlendiren grup, bölgenin doğal güzelliklerinin de tadını çıkardı.

Kentin yerel dokusunu deneyimlemek amacıyla düzenlenen etkinliklerde, en büyük ilgiyi çöl safarisi gördü. Dünyanın en önemli üçüncü dalış noktası olan Sharm El Sheikh, plajlarındaki gün batımı partileri ve deniz altı güzellikleriyle de katılanları büyüledi.

Cyprus Royal Turizm, Eventalist DMC ve Tempus Travel ortaklığıyla düzenlenen Sharm El Sheikh Mice operasyonları, Eylül ayından itibaren haftanın iki günü, Fly Kıbrıs Hava Yolları’nın tarifeli ve karşılıklı seferleriyle İstanbul, Adana ve İzmir’den gerçekleştirilecek. Operasyonlar ilerleyen dönemlerde yine Fly Kıbrıs Hava Yolları’nın tarifeli seferleriyle Ankara ve Trabzon hatlarından da yapılmaya devam edecek.