web analytics

27 Nisan 2024, Cumartesi

QTerminals Antalya’da Yılın İlk Kruvaziyer Heyecanı

QTerminals Antalya’da Yılın İlk Kruvaziyer Heyecanı

Türkiye’nin gözde limanlarından biri olan QTerminals Antalya, yılın ilk kruvaziyer gemisi Hamburg’u karşıladı.

144 metre uzunluğa sahip lüks yolcu gemisi Hamburg, Bahama bayrağı altında 310 yolcu ve 170 tayfa ile Antalya’ya ulaştı. Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfeden yolcular, alışveriş yaparak ve yerel lezzetleri tadarak bölge ekonomisine katkıda bulundular. Hamburg gemisinin bir sonraki durağı, Ege’nin incisi Rodos Limanı olacak.

QTerminals Antalya, İzmir ve Mersin arasındaki kıyı şeridinde yolcu ve yük operasyonlarında öne çıkan bir limandır. Bölgenin dünya ticaretine ve turizmine açılan kapısı olarak, kalite ve güvenlikten ödün vermeden hizmet vermektedir. Türkiye’nin kruvaziyer turizmindeki hızla büyüyen rolü, QTerminals Antalya’nın teknolojik altyapısı ve uzmanlığı sayesinde daha da güçleniyor.

QTerminals Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, “Kruvaziyer turizmi, turistik deneyimleri geliştirir, farklı kültürleri tanıtır ve yerel ekonomiye büyük katkıda bulunulmasını sağlar. Kruvaziyer yolcuları, gemilerden inip limanları ziyaret ettiklerinde yerel ekonomiye ciddi katkıda bulunurlar. Turistler, ülkemizin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel mirasını yakından deneyimler. QTerminals Antalya olarak kapasitemiz, güvenlik önlemlerimiz ve lojistik ağlarımızla sektörün en iyi hizmet veren limanlarından biriyiz. Kaliteli, güvenli ve hızlı hizmet ilkelerimizle bölgenin dünya ticaretine ve turizme açılan kapısı olarak müşterilerimize yüksek standartlarda hizmet sunuyoruz” dedi.