web analytics

16 Mayıs 2024, Perşembe

IMFT başlıyor

IMFT başlıyor

Taylandlıların her yıl tekrarladıkları çok sayıdaki medya fam tripleri bu yıl da sürüyor. Bunlardan bir diğeri de Tayland Kongre ve Fuar Bürosu, TCEB’in geleneksel medya MICE fam trip’i IMFT.
8-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak bu yılki fam trip’in programında  Bangkok Chachoengsao ve Bangkok Sriracha bölgelerindeki MICE olanakları ile   Chonburi ,  Rayong ve Pattaya  şehirlerindeki kongre merkezleri, MICE otel ve toplantı mekanları tanıtılacak.

Geçen yıl olduğu gibi  16 ülkeden, 35 uluslararası MICE turizm yazarı, gazeteci ve blogger’ın katılacağı bu yılki   info gezisinde ayrıca çeşitli panel ve konferanslar ile Tayland’ın her yıl giderek büyüyen MICE tanıtımında yeni destinasyonlar ile bölge tanıtımlarıı gerçekleşecek.

Fam trip’in ilk gün Bangkok programında yer alan Chachoengsao bölge rasathanesi,Tayland Bilim ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki Milli Astronomi Araştırma Enstitüsü (NARIT) gezilecek  ve davetlere verilen salonları tanıtılacak.
İkinci gün konaklamaların yapıldığı Lancaster Bangkok otelinde düzenlenecek seminer ve konferanslara ayrılmış. Londra merkezli Royal Lancaster otelin bünyesinde yer alan 2017 sonunda açılan otel tamamen Thai dekorasyonu ile Tayland’lıların davetlerde kullandığı örnek bir MICE oteli olmuş. Bu otelde Tayland Tanıtımı başlığı ile düzenlenecek seminer ve konfernslar ilk gün sabah programını oluşturuyor.
Öğleden sonra Bangkok Sriracha bölgesi gezisine ayrılmış. Sriracha plajı etrafındaki davet mekanları ve kamp turizmine ayrılmış Vajiravudh Scout Camp, izci kampı tanıtılacak.

Son iki günün programında Rayong, Samed Adası ve Pattaya şehirleri gezilecek.