web analytics

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Mart’ta Türkiye’ye girdi, Kasım’da Golf Turizmine Sponsor oldu

Mart’ta Türkiye’ye girdi, Kasım’da Golf Turizmine Sponsor oldu

Dünyanın en büyük otomotiv üreticileri arasında yer alan, Mart 2023’de girdiği Türkiye pazarında da kısa sürede büyük ilgi toplayarak satış rekorları kıran Chery Türkiye, spora olan desteğini yeni düzenlenen golf turnuvası ile sürdürüyor.

Chery Golf Cup

Chery Türkiye’nin, kültür, sanat ve spor alanındaki destekleri, 25-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kemer Country Golf Club’ta düzenlenecek Chery Golf Cup ile yeni deneyimleri beraberinde getiriyor. Golf turnuvasının ana sponsoru olan Chery, golf sporuna olan ilgiyi artırmayı ve deneyimli golf oyuncularına yeni bir rekabet alanı açmayı hedefliyor.

Chery’nin göz alıcı modellerinin de sergileneceği turnuvada konuklar, test sürüşleri de gerçekleştirebilecek. İş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerin katılacağı Chery Golf Cup’ın ödül töreni, 26 Kasım Pazar günü Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek törende takdim edilecek.

Chery TIGGO

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de yüzde 100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 34 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, işçilik açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 PRO, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla başarılı iş adamları için en iyi seçim olarak öne çıkıyor ve 4 ay üst üste D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 PRO, konfor ve eğlence açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik, şık ve dinamik tarzıyla genç veya kendini genç hisseden kullanıcılara hitap ediyor.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com