web analytics

Türkiye Turizm Yatırım Forumu Raffles İstanbul’da

Türkiye Turizm Yatırım Forumu Raffles İstanbul’da

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) öncülüğünde düzenlenen Turizm Yatırım Forumu (TIF) bu yıl üçüncü kez 29 Kasım 2023’te Raffles İstanbul’da gerçekleşecek. Bu prestijli etkinlik, TC Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçiriliyor. Forumda, turizm sektörünün önde gelen temsilcileri bir araya gelecek.

TIF 2023: Turizmde Yenilikçi Modellerin Merkezi

Turizm sektöründe sürdürülebilirliği teşvik etmek, finansal yapıyı kuvvetlendirmek ve Türkiye’nin global turizm markalarını ortaya çıkarmak ana hedefler arasında. TIF 2023’te bu konular, hem yerli hem de yabancı konuşmacılar tarafından ele alınacak. Forum, yerli ve yabancı yatırımcıların katılımıyla zenginleşecek.

TTYD Başkanı Oya Narin, TIF 2023’ün turizm sektörü için kritik bir buluşma noktası olacağını vurguladı. Narin, “TIF 2023, uluslararası yatırımcıları, otel markalarını, işletmecileri ve finans kuruluşlarını bir araya getiriyor. Türkiye’nin turizm potansiyelini değerlendirmek ve ülkeyi bir yatırım destinasyonu olarak tanıtmak ana hedeflerimiz” dedi.

TIF 2023, bölgenin turizm yatırımları için tek B2B platformu olma özelliğini taşıyor. Etkinlik, katılımcılarıyla birlikte sektöre yenilikçi modeller kazandırmayı planlıyor. Bu, Türkiye’nin turizm sektöründeki konumunu daha da güçlendirecek bir adım.

TIF 2023, Türkiye’nin turizm sektöründeki yenilikleri, fırsatları ve potansiyeli ortaya koyan bir platform olacak. Etkinlik, sektör profesyonellerini bir araya getirerek, Türkiye’nin turizmdeki geleceğini şekillendirecek.