web analytics

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Cluj Uluslararası Havalimanı, Mart ayında Uluslararası Havacılık Konferansına Ev Sahipliği Yapacak

Cluj Uluslararası Havalimanı, Mart ayında Uluslararası Havacılık Konferansına Ev Sahipliği Yapacak

Cluj “Avram Iancu” Uluslararası Havalimanı, 15 Mart 2024’te bölgenin en önemli havacılık konferanslarından biri olan Aviation-Event 2024 CLJ konferansına ev sahipliği yapacak.

Bu yılki konferans, “Yeşil Gökyüzünü Yönlendirmek: Sürdürülebilir Havacılığı ve Havalimanı Operasyonlarında Dijital Dönüşümü Entegre Etmek” temasına odaklanacak.

Sürdürülebilir havacılık konularına derinlemesine inilecek olan konferansta havacılık endüstrisinde karbon ayak izini azaltmak için yenilikçi çevre dostu teknolojiler, yenilenebilir enerji çözümleri ve stratejileri konuşulacak.

Moderatörlü tartışmalar ile havalimanı operasyonlarında dijital dönüşüm, havalimanı yönetimi ve güvenliğini optimize etmek için akıllı teknolojiler, veri analitiğinin ve yapay zeka gibi konular tartışılacak. Ayrıca, panel tartışmaları ve ana konuşmalar, hava yolculuğunun sürekli artan taleplerini karşılamak için sürdürülebilir altyapı gelişimine odaklanarak havalimanı kapasitesi ve genişlemesindeki zorlukları ele alacak ve fırsatları değerlendirecek.

Daha fazla bilgi edinmek ve katılım için lütfen www.aviation-event.com adresini ziyaret edin.