web analytics

İsmet Öztanık hizmet sektöründe atakta

İsmet Öztanık hizmet sektöründe atakta

İsmet Ömer Öztanık Lucis Initiative adı altında topladığı Avantgarde Otelleri, Soluto servis, Assembly iş binaları, Guestology ve Market Halls şiketlerini de kapsayan bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Türkiye’de hızla artan uluslararası otel markalarına alternatif olarak Lucis Hospitality Management ile diğer tesis yatırımcılarına bir işletme şirketi ile hizmet verecek.

Avantgarde Urban adı altında halen İstanbul’da Levent, Taksim ve Şişli’de toplam 301 oda ile hizmet veren 3 şehir otelinin yanısıra Avantgarde Bodrum ve 2024 Mart ayında hizmet vermeye başlayacak Avantgarde Kapadokya ile de lüks konsept otellerini Avantgarde Refined olarak adlandıracak.

Avantgarde Collection’ın kısa vadeli planlarında İstanbul ve Türkiye’nin tamamında yatırımlar yer alıyor.

2012 yılında açtıkları Avantgarde Yalıkavak’ta geçen yıl başladıkları renovasyona bu yıl da devam edeceklerini kaydeden Öztanık, satın aldıkları Ürgüp cave otelini de büyük çaplı bir yenileme ile Avantgarde Refined otelleri bünyesinde çalıştıracak.

Avantgarde Yalıkavak Bodrum Hotel

Avantgarde Yalıkavak’ta 32 odanın sade tasarımıyla buluşan çağdaş sanat eserleri ise tüm mekanda hissedilen bir sanat galerisi ruhunu yaşatacak.

Avantgarde Ürgüp’de 50 cave oda, 3 restoran, bir welness bölümü, çeşitli bar ve lounge’lar ile büyük küratör ve sanatçılarla çalışılacak açık alanda bir galerisi planlıyor. Avantgarde Refined Cappadocia Caves 8 milyon dolar alım, 5 milyon dolar da yenileme maliyeti olmak üzere 13 milyon dolarlık bir yatırım olacak.

Avantgarde Kapadokya Caves

Tesis yönetimi şirketi Soluto ile ofis, konut, fabrika, hastane gibi tesislere danışma ve yönetim servisi verirken, Assembly adındaki şirketleri ile ofis binalarında çok sayıda firmaya ayrı olarak hizmet verecek.

Guestology adındaki ağırlama ve  akademik danışmanlık hizmeti veren bir diğer şirketleri ile yurt içi ve yurt dışında ‘Turkish hospitality’ kavramını yerleştirmek için çalışılacak.

Son olarak halen Londra’da üç ayrı bölge de hizmet veren ve tüm Dünyadan farklı yeme ve içme mekanlarını bir çatı altında toplayan yeni bir konsept olarak Market Halls adlı şirketlerini de tanıtan İsmet Ömer Öztanık, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda yatırım ve işletmeyle faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydetti.